Lead Developer till Stabelo

Om oss

Stabelo är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Våra bolån distribueras via Avanza och Nordnet, några av Sveriges ledande digitala plattformar för sparande och investeringar. Vi är med och utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. Vi tar inte ut några avgifter och ställer inga krav på kringaffärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor

Rollbeskrivning

Som Development lead kommer du att jobba nära vår CTO med att aktualisera tekniska mål och visioner till konkreta syften för våra utvecklare. Vi erbjuder en varierande arbetssituation som du själv får sätta din prägel på för att bäst nå uppsatta mål.

Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att överbrygga och implementera nya samt pågående initiativ på en konkret teknisk nivå. Det här är en chans att jobba nära både koden och teamet i vårt gemensamma arbete med att ta våra produkter till nästa nivå. Förutom att utveckla marknadsledande mjukvaruprodukter, tror vi att du tycker att det är kul att lyfta andra och motivera våra utvecklare till att producera grym kod.

Detta är också vad vi letar efter hos vår Lead Developer:
· Minst 5 års erfarenhet av Fullstackutveckling
· Erfarenhet av JavaScript och TypeScript eller likvärdigt
· Erfarenhet av eller ambition att utvecklas inom coaching och ledarskap

Du är välkommen att söka till vårt team på ungefär 20 personer som huserar på Engelbrektsgatan vid Humlegården. Vi är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. Vi jobbar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för oss själv och våra produkter genom att ligga i framkant både teknisk och arbetsmässigt. Utöver JavaScript och TypeScript finner du även AWS, Go, Python i vår tekniska miljö.

För frågor och kontakt: Alicia.Sjoberg@stabelo.se

Kontakta oss

Har du frågor om Stabelo eller är intresserad av att jobba hos oss?

Generella frågor

Jobba hos oss