Det här är Stabelo

Stabelo är en digital bolånetjänst som hjälper fler människor att förverkliga sina drömmar, här och nu och i framtiden. Vi ser till att du får schyssta villkor, även om marknaden svänger, och du slipper både dolda avgifter och krav på kringaffärer.

Bolån på dina villkor

Alla är vi olika, men när det kommer till bolån går vi tyvärr i samma fällor. Man lyssnar på banken vars intressen går emot våra egna, binder räntan eller luras in i dyra försäkringar och kringtjänster.

Hos Stabelo finns varken krångel, helkundskrav eller smyghöjningar. Bara ett hundraprocentigt fokus på bolån som sätter dig och dina drömmar i centrum.

Tryggt som banken.
Utan banken.

Vi vet att hemmet är bland det viktigaste vi har. Med lång erfarenhet från branschen vet vi också vad som funkar och inte funkar hos banken. Vi har samma krav på oss som storbankerna, är godkända av Finansinspektionen, och har samarbetat med partners som Avanza sedan 2017.  Dessutom har vår kundtjänst en genomsnittlig svarstid på 30 sekunder. Tack vare allt detta utnämndes vi till Årets Bolån av Privata Affärer.

Stabelo på 3 minuter

Lärarnas Riksförbund

För dig som är medlem i Lärarnas Riksförbund går det också bra att ansöka om lånet via förbundet. Om du är medlem och vill ta del av erbjudandet, så kan du läsa mer om detta på Lärarnas Riksförbunds webbsida.

Vi har fler än 20 000
nöjda kunder

Stabelo har ett “Utmärkt” betyg från Trustpilot baserat på 1270 recensioner. Det gör oss till Sveriges mest omtyckta bolån. Dessutom har vi utnämnts till Årets Bolån av Privata Affärer.

Trustscore 4.6 | 1270 omdömen

Vi står under Finansinspektionens tillsyn

Stabelo Group AB (Org.nr. 559030-7996) är moderbolag och äger till 100% Stabelo AB (Org.nr. 559064-2376). Stabelo AB är först i Sverige att bedriva bostadsutlåning med tillstånd enligt Lag (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter och står under Finansinspektionens tillsyn, www.fi.se.

Har du frågor om våra bolåneräntor?