Bolånehandläggare till Stabelo

Stabelo är Sveriges första, största och snabbast växande bolånefond. Vi söker nu fler bolånehandläggare som vill vara med på vår fortsatta resa mot målet att göra livet bättre för svenska bolånetagare och pensionssparare.

 

Arbetsuppgifter

På Stabelo blir du en viktig del i ett litet nystartat företag där allas erfarenheter och åsikter bidrar till vår framgång. Du kommer att vara en del av ett handläggarteam som hanterar hela bolåneprocessen, från ansökan till utbetalt lån.

Arbetet innebär främst:

  • Kreditbedömning & kreditbeslut för bolån
  • Kontakt med kunder per telefon och mail
  • Vidareutveckling av processer och effektiviseringsarbete
  • Visst produktutvecklingsarbete

Din profil

Vi ser helst att du har minst ett par års erfarenhet av att jobba med bolån hos en etablerad aktör men känner att det går att göra mer, vara snabbare, mer effektiv och att det går att sätta kunden ännu mer i fokus. Du behöver ha god förståelse för bolånehandläggning genom hela lånets livscykel. Eftersom du är delaktig i kreditbesluten har du en god analytisk förmåga och är noggrann.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du framåt och har lätt att ta för dig samtidigt som du är lyhörd. Du har en god samarbetsförmåga men tar också stort ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Swedsec Bolånelicens är ett krav.

Om Stabelo

Stabelo är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Våra bolån distribueras via Avanza, en av Sveriges ledande digitala plattform för sparande och investeringar som utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. Stabelo tar inte ut några avgifter eller ställer krav på kringaffärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor. Vi sitter i hemtrevliga lokaler vid Humlegården i centrala Stockholm.

Vill du veta mer om detta jobb, kontakta matilda.lindblom@stabelo.se

 

Utvecklare till Stabelo

Stabelo är Sveriges första, största och snabbast växande bolånefond. Vi söker nu fler utvecklare som vill vara med på vår fortsatta resa mot målet att göra livet bättre för svenska bolånetagare och pensionssparare.

Arbetsuppgifter
Som ungt företag har vi möjlighet att röra oss snabbt och utveckla utan hänsyn till gamla ”legacy” system. Du arbetar med en kombination av utveckling, systemdesign, infrastruktur samt releasehantering:
• Frontend och backend utveckling i Javascript, bland annat i Node.js och REST, varvas med utveckling och förbättring av automatiserade tester.
• Du kommer ansvara för att leverera kod till testmiljöer, releaser av system och versionshantering av kod. Naturligtvis kör vi continous deployment och kör våra system via molntjänster.
• Du kommer också jobba med support av våra system internt och externt till våra samarbetspartner och kunder.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling från skolprojekt, extrajobb, examensarbete alternativt redan har hunnit arbeta några år. Vi vill att du har kunskap i någon eller några av följande tekniker: Java, SQL, Linux, Javascript och REST. Erfarenhet av att arbeta med blockchain, machine learning, reverse enginering av API är mycket meriterande.

Högskoleingenjör alt Civilingenjörsexamen med inriktning Data/IT alternativt systemvetarexamen med inriktning systemutveckling. Har du fått motsvarande kunskaper på andra sätt så kan du fortfarande vara intressant för oss!

Vi vill arbeta med dig som är kommunikativ samt gillar att ifrågasätta rutiner och arbetssätt.

Om Stabelo
Stabelo är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Våra bolån distribueras via Avanza, en av Sveriges ledande digitala plattform för sparande och investeringar som utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. Stabelo tar inte ut några avgifter eller ställer krav på kringaffärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor. Vi sitter i hemtrevliga lokaler vid Humlegården i centrala Stockholm..

Vill du veta mer om detta jobb, kontakta leon.judovic@stabelo.se

 

Kontakta oss

Har du frågor om Stabelo eller är intresserad av att jobba hos oss?

Generella frågor

Jobba hos oss