Det här är Stabelo

Stabelo är en digital bolånetjänst som hjälper fler människor att förverkliga sina drömmar, här och nu och i framtiden. Vi ser till att du får schyssta villkor, även om marknaden svänger, och du slipper både dolda avgifter och krav på kringaffärer.

Vi svarar i snitt på 11 sekunder om du har frågor.
Telefon: 010-410 35 00 Mejl: bolan@stabelo.se

Stabelos historia

Stabelo grundades år 2016 av Michael Ingelög, Wilhelm Moberg och Hampus Brodén. Stabelo bygger på en enkel idé - att göra bolån enkla och kundvänliga genom att utnyttja de unika förutsättningar som finns i Sverige för att digitalisera bolån.

Bland finansiärerna av bostadsutlåningen finns en stor andel av Sveriges största pensionsbolag. Allt ifrån tjänstepensionskassor till livbolag och AP-fonder. Bland Stabelos ägare återfinns, utöver grundarna, bland andra Avanza och Avanzas största ägare Creades.

Läs artiklar om Stabelo i media

Stabelos grundare
Personer som arbetar på Stabelo

Tryggt som banken.
Utan banken.

Vi vet att hemmet är bland det viktigaste vi människor har. Med lång erfarenhet från finansbranschen vet vi också vad som funkar mindre bra hos banken. Vi har samma krav på oss som storbankerna, är godkända av Finansinspektionen, och har samarbetat med partners som Avanza sedan 2017.

Stabelo på 2 minuter

Följ med in på Stabelos kontor där vi berättar om vår populära bolånetjänst.

Våra partners

Avanza

Avanza är Sveriges ledande internetbank och en perfekt samarbetspartner och distributör för Stabelos bolån. Avanza har över 1,8 miljoner kunder och har vunnit SKI (Svenskt Kvalitetsindex) i kategorin Sveriges nöjdaste sparkunder de senaste 13 åren. Tillsammans med Avanza erbjuder vi ett tydligt och transparent alternativ till de traditionella bolåneaktörerna.

Nordnet

Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar med 1 miljon kunder i hela Norden. Nordnets ambition är att demokratisera sparande, investeringar och tillgängliggöra enkla, digitala och prisvärda lösningar för de många. Företagets innovationsarbete har den senaste tiden resulterat i de prestigefulla utmärkelserna Årets Småföretagarbank (2019) och Årets Sparinnovation (2018).

1KOMMA5°

1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) är en av Sveriges största leverantörer av energismarta lösningar för ditt hem, inklusive solcellsanläggningar, laddboxar och batterier för ellagring. Vårt mål är att alla ska producera egen grön el med hjälp av solenergi för att uppfylla visionen om en klimatneutral villamarknad.

Svea Solar

Svea Solar är Sveriges största solpanelsinstallatör som leder övergången till hållbar energikonsumtion med solcellssystem, smarta elavtal, batterier och elbilsladdare. Svea Solar har verksamhet i Sverige, Spanien, Tyskland, Belgien och Nederländerna.

Cetti

Cetti erbjuder moderna, digitala lösningar som gör att bostadsaffären blir smidig och transparent i alla steg. För både köpare och säljare - hela vägen till avslutad affär. Tjänsterna möjliggör att du som köpare kan verifiera din finansiering via Stabelo redan vid budgivning och därmed öka dina chanser till drömbostaden.

Vi står under Finansinspektionens tillsyn

Stabelo Group AB (Org.nr. 559030-7996) är moderbolag och äger till 100 % Stabelo AB (Org.nr. 559064-2376). Stabelo AB  bedriver bostadsutlåning i Sverige med tillstånd enligt Lag (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter och står under Finansinspektionens tillsyn.

Har du frågor om våra bolån?