Stabelo samarbetar med Avanza och Lärarnas Riksförbund.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder ett schysst och prisvärt bolån, prutat och klart! Vår ambition är att göra bolåneprocessen så enkel som möjligt, utan krångel och avgifter. Stabelo har inga krav på kringaffär eller helkundsengagemang, allt för att göra bolåneprocessen så smidig och trygg som möjligt.

I linje med detta så samarbetar Stabelo med Avanza som distributör av Stabelos bolån. Här kan vem som helst som är eller vill bli kund hos Avanza ansöka om Stabelos bolån.

Avanza är Sveriges ledande internetbank och en perfekt samarbetspartner och distributör för Stabelos bolån. Avanza har över en miljon kunder och har vunnit SKI (Svenskt Kvalitetsindex) i kategorin Sveriges nöjdaste sparkunder de senaste 10 åren. Tillsammans med Avanza erbjuder vi ett tydligt och transparent alternativ till de traditionella bolåneaktörerna.

För dig som är medlem i Lärarnas Riksförbund går det också bra att ansöka om lånet via förbundet. Om du är medlem och vill ta del av erbjudandet, så kan du läsa mer om detta på Lärarnas Riksförbunds webbsida.

Villkor

Här finner du ytterligare information om Stabelos verksamhet:

Allmänna villkor Allmän information om bolån

Kontakta oss

Har du frågor om Stabelo eller är intresserad av att jobba hos oss?

Ansök nu Generella frågor