Stabelo samarbetar med Avanza,  Nordnet och Lärarnas Riksförbund.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder ett schysst och prisvärt bolån, prutat och klart! Vår ambition är att göra bolåneprocessen så enkel som möjligt, utan krångel och avgifter. Stabelo har inga krav på kringaffär eller helkundsengagemang, allt för att göra bolåneprocessen så smidig och trygg som möjligt.

I linje med detta så samarbetar Stabelo med Avanza och Nordnet som distributörer av Stabelos bolån.

Avanza är Sveriges ledande internetbank och en perfekt samarbetspartner och distributör för Stabelos bolån. Avanza har över en miljon kunder och har vunnit SKI (Svenskt Kvalitetsindex) i kategorin Sveriges nöjdaste sparkunder de senaste 11 åren. Tillsammans med Avanza erbjuder vi ett tydligt och transparent alternativ till de traditionella bolåneaktörerna.

Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar med 1 miljon kunder i hela Norden. Nordnets ambition är att demokratisera sparande, investeringar och tillgängliggöra enkla, digitala och prisvärda lösningar för de många. Företagets innovationsarbete har den senaste tiden resulterat i de prestigefulla utmärkelserna Årets Småföretagarbank (2019) och Årets Sparinnovation (2018).

För dig som är medlem i Lärarnas Riksförbund går det också bra att ansöka om lånet via förbundet. Om du är medlem och vill ta del av erbjudandet, så kan du läsa mer om detta på Lärarnas Riksförbunds webbsida.

Villkor

Här finner du ytterligare information om Stabelos verksamhet:

Allmänna villkor Allmän information om bolån

Kontakta oss

Har du frågor om Stabelo eller är intresserad av att jobba hos oss?

Ansök nu Generella frågor