Lead Developer / Systemutvecklare

Anslut dig till Sveriges första och största bolåneutmanare

Stabelo är Sveriges första och största bolåneutmanare som inte är en bank. Vi är också Sveriges första bolånefond och trots vår relativt korta existens så har Stabelo sedan start lånat ut dryga 23 miljarder kronor via både tredjepartsdistributörer såsom Avanza och Nordnet men även under eget varumärke. Genom att kombinera smarta och långsiktiga finansieringslösningar med en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder enkla och smarta bolån.

Din roll som Lead Developer / Systemutvecklare

Stabelo växer och söker en Lead Developer till sitt team. På Stabelo tillhör du ett team på femton personer och arbetar nära CTO med att aktualisera tekniska mål och visioner till konkreta syften för utvecklarna. Vi erbjuder en varierande arbetssituation där du får möjlighet att sätta din prägel för att på bästa sätt nå uppsatta mål. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att överbrygga och implementera nya samt pågående initiativ på en konkret teknisk nivå.

Din roll innefattar även:

  • Arbeta med vidare- och nyutveckling av Stabelos system
  • En teknikstack som innefattar JavaScript/Typescript/React
  • Arbeta i en teknisk miljö som innefattar GO/AWS/Python
  • Stort inflytande och ansvar för innovativa lösningar

Dina kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av Fullstackutveckling
  • Erfarenhet av JavaScript och TypeScript eller likvärdigt
  • Erfarenhet av eller ambition att utvecklas och lyfta sina kollegors tekniska kunskap och erfarenheten att kunna utvärdera tekniska vägval i teamet
  • Meriterande att ha arbetat i GO & Python

För att lyckas i rollen som Lead Developer / Systemutvecklare ser vi att du drivs av att vara självständig, tar eget ansvar och är självmotiverad som person. Du är engagerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta samt tycker om att stötta andra. Därtill kommer du med nya idéer och inputs på hur utvecklingen av Stabelo kan ta vid. Du trivs i att vara en del av ett team som är familjärt, socialt och har en stark gemenskap och kultur.

Vad vi erbjuder dig

Vi är idag drygt 30 personer som huserar i moderna lokaler vid Humlegården i centrala Stockholm. Vi erbjuder en flexibel, härlig och öppen miljö med mycket skratt och teamkänsla. Vi är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. Vi jobbar i agila processer som genomsyrar hela verksamheten och inte bara IT. Förutom en klart konkurrenskraftig lön ger vi också våra anställda mycket konkurrenskraftiga förmåner. Vi är även en hybrid arbetsplats och erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning. Dessutom gillar vi att grilla korv på vår terrass eller att springa tillsammans på lunchen.

Övrigt

Ansök idag genom att skicka CV och personligt brev till oss.

Kontaktuppgifter: mikael.ahlstrom@stabelo.se

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Stockholm