Lead Developer /
Systemutvecklare

Om Stabelo

Stabelo grundades 2016 och är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Det innebär att om du håller koll på att du har en stabil privatekonomi så håller Stabelo koll på din ränta och dina bolån. Stabelo ser till att du får schyssta villkor även när marknaden svänger. Stabelo tar inte ut några avgifter eller ställer krav på kring affärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan Stabelo erbjuda deras kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor.

Din roll som Lead Developer / Systemutvecklare

Stabelo växer och söker en Lead Developer till sitt team. På Stabelo tillhör du ett team på tio personer och arbetar nära CTO med att aktualisera tekniska mål och visioner till konkreta syften för utvecklarna. En varierande arbetssituation där du för möjlighet att sätta din prägel för bästa sätt nå uppsatta mål. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att överbrygga och implementera nya samt pågående initiativ på en konkret teknisk nivå.

Din roll innefattar även:

  • Arbeta med vidare- och nyutveckling av Stabelos system
  • En teknikstack som innefattar JavaScript/Typescript/React
  • Arbeta i en teknisk miljö som innefattar GO/AWS/Python
  • Stort inflytande och ansvar för innovativa lösningar

Dina kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av Fullstackutveckling
  • Erfarenhet av JavaScript och TypeScript eller likvärdigt
  • Erfarenhet av eller ambition att utvecklas och lyfta sina kollegors tekniska kunskap och erfarenheten att kunna utvärdera tekniska vägval i teamet
  • Meriterande att ha arbetat i GO & Python

För att lyckas i rollen som Lead Developer / Systemutvecklare ser vi att du drivs av att vara självständig, tar eget ansvar och är självmotiverad som person. Du är engagerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta samt tycker om att stötta andra. Därtill kommer du med nya idéer och inputs på hur utvecklingen av Stabelo kan ta vid. Du trivs i att vara en del av ett team som är familjärt, socialt och har en stark gemenskap och kultur.

Vad Stabelo erbjuder dig

Stabelo är ett härligt gäng på ungefär 25 personer som har kontor på Engelbrektsgatan vid Humlegården. Stabelo är en blandad kompott människor där alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. De arbetar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för deras produkter men också för sina anställda genom att ligga i framkant både teknisk och arbetsmässigt.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

För frågor och kontakt: elias.faxo@stabelo.se

Vad kan vi hjälpa dig med?

Här har vi samlat frågor och svar på det många undrar över. Vi hoppas att du hittar svaret på din fråga här, om inte kan du alltid kontakta oss.

En medarbetare på kundtjänst