Om oss

Stabelo är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Våra bolån distribueras via Avanza och Nordnet, några av Sveriges ledande digitala plattformar för sparande och investeringar. Vi är med och utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. Vi tar inte ut några avgifter och ställer inga krav på kringaffärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor

Rollbeskrivning

Som junior utvecklare utvecklare kommer du att jobba nära vår verksamhet med att omsätta krav och önskemål som driver företaget framåt till tekniska lösningar för konkreta verksamhetssyften. Vi erbjuder en varierande arbetssituation som du själv får sätta din prägel på för att bäst nå uppsatta mål. Du kommer att utvecklas till en nyckelperson i arbetet med att överbrygga och implementera nya samt pågående initiativ på en konkret teknisk nivå. Det här är en chans att jobba nära både koden och teamet i vårt gemensamma arbete med att ta våra produkter till nästa nivå. Förutom att utveckla marknadsledande mjukvaruprodukter, tror vi att du tycker att det är kul att jobba i team som producerar grym kod.

Detta är vad vi letar efter hos vår junior utvecklare:

  • Stort intresse av att utvecklas till Fullstack-utvecklare
  • Önskan att lära dig arbeta enligt DevOps principer
  • Arbeta med vidare- och nyutveckling av Stabelos system
  • En teknikstack som innefattar JavaScript/Typescript/React
  • Arbeta i en teknisk miljö som innefattar GO/AWS/Python/PostgreSQL
  • Stort inflytande och ansvar för innovativa lösningar
  • Vi är även nyfikna på att använda ML och AI i våra lösningar för att öka automatiseringen.

För att lyckas i rollen som junior utvecklare ser vi att du drivs av att vara självständig, tar eget ansvar och är självmotiverad som person. Du är engagerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta. Därtill kommer du med nya idéer och inputs på hur utvecklingen av Stabelo kan ta vid. Du trivs i att vara en del av ett team som är familjärt, socialt och har en stark gemenskap och kultur. Vi arbetar i ett distribuerat team så vi välkomnar ansökningar från hela Sverige. Du får gärna komma direkt från skolan och vi söker civilingenjörer med goda studieresultat. Det går bra att arbeta hemifrån och vi önskar ansökningar från hela landet.

Vad Stabelo erbjuder dig

Du är välkommen att söka till vårt team på ungefär 30 personer som huserar vid Humlegården i centrala Stockholm. Vi är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. Vi jobbar i agila processer som genomsyrar hela verksamheten och inte bara IT. Stabelo växer så det knakar och många nya spännande positioner kommer gradvis att öppnas upp som ger möjlighet till personlig utveckling.

Vi jobbar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för oss själv och våra produkter genom att ligga i framkant både teknisk och arbetsmässigt.

Hittade du inte det svar du sökte?

Vi hjälper dig!

KONTAKTA OSS