Riskanalytiker

Vi söker en medarbetare med risk- och/eller finansbakgrund som kan utveckla vår analys och rapporteringskapacitet. Rollen är bred och spänner från utveckling av vårt Data Warehouse till användning av data därifrån för analys och rapportering.

Du kommer att arbeta nära vår Head of Analytics samt vår Head of Reporting, men eftersom Stabelo är datadrivet och än så länge litet företag så kommer det att finnas många tillfällen för samarbete med allt från utvecklingsavdelning till VD. Även om du har stöd från dina närmaste kollegor så kommer rollen innebära stort eget ansvar, men även frihet och utrymme för egen kreativitet att lösa problem. Tillsammans med oss kommer du fokusera på automatisering och effektivisering, för att skapa en framtidssäkrad analys- och rapporteringsmiljö.

Vem är du?

Du är till exempel civilingenjör eller har annan relevant akademisk examen, har cirka 1-5 års erfarenhet i risk och finans och är inte rädd för att koda. Du behöver inte kunna just de språk vi använder för vårt Data Warehouse, men det du inte kan lär du dig gärna. Om du tycker vår process är krånglig så tar du dig an att förbättra den och bygga de verktyg som är lämpliga för det. Du är bekväm i Excel, inte rädd för SQL eller andra nya verktyg.

Du är välkommen att söka till vårt team på ungefär 25 personer som huserar på Engelbrektsgatan vid Humlegården. Vi är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. Vi jobbar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för oss själv och våra produkter genom att ligga i framkant både teknisk och arbetsmässigt.

Om oss

Stabelo är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Vi är med och utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. Vi tar inte ut några avgifter och ställer inga krav på kringaffärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor.

Övrigt

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placering: Centrala Stockholm
Kontakt: christoffer.jevring@stabelo.se

Hittade du inte det svar du sökte?

Vi hjälper dig!

KONTAKTA OSS