Visste du att nästan 40 procent av all energi som produceras i Sverige går till uppvärmning av byggnader? Vi tycker att det är viktigt att vi alla hjälps åt för att skapa en hållbar miljö och ett hållbart samhälle, därför ger vi dig som har ett energieffektivt boende eller investerar i energieffektiviserande åtgärder en grön rabatt på din bolåneränta med upp till 0,20 procentenheter.

Grönt bolån

Har du en energideklaration som utfärdats 2014 eller senare med energiklass A eller B får du ett Grönt bolån hos oss. Det ger dig 0,10 procentenheters rabatt på hela ditt bolån. Det kollar vi åt dig i samband med att du söker ett lån hos oss, så du behöver inte göra något själv. Läs mer om villkoren för Grönt bolån, och hur ett energieffektivt boende bidrar till miljön på vår sida för Grönt bolån.

Grönt bolån

Grönt tilläggslån

Har du inte en bostad som är tillräckligt energieffektiv för att du ska omfattas av Grönt bolån erbjuder vi Grönt tilläggslån med 0,20 procentenheters rabatt så att du kan låna billigt för att göra energieffektiviserande investeringar i din bostad. Läs mer på vår sida för Grönt tilläggslån.

Grönt tilläggslån

Det här kan du göra för miljön hemma

Med enkla medel kan du minska ditt ekologiska fotavtryck från bostaden. Vi kan alla hjälpas åt att spara energi och hejda klimatförändringarna! Läs mer hos WWF om hur du kan vara med och skapa den hållbara framtiden: https://www.wwf.se/earth-hour/bostaden/

Tillsammans kan vi göra skillnad!

1,04%

Aktuell 3-månadersränta
för Grönt bolån

0,94%

Aktuell 3-månadersränta
för Grönt tilläggslån